Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Mireasa dezgolită" by Gemmell Nikki ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Mireasa dezgolită

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mireasa dezgolită
  • Author : Gemmell Nikki
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 842 KB

Description

O femeie dispare, lăsând în urmă jurnalul incendiar al propriei emancipări sexuale. Pentru toți cei care o cunoșteau, era soția perfectă: fericită, devotată, mulțumită. Însă jurnalul dezvăluie o latură secretă a ei și analizează cu subtilitate capcanele vieții în doi. Folosind ca punct de plecare o serie de „lecții“ dintr-un vechi manual pentru soții din perioada elisabetană, protagonista noastră îndrăznește să exprime ceea ce-și doresc femeile cu adevărat, dar nu-și mărturisesc. La rândul ei, inspirată de acel manual, „soția perfectă“ prinde gustul puterii de a ști ce vrea și, totodată, de a ști cum să obțină ceea ce vrea.

Atrasă însă în aventuri erotice altădată de neimaginat, ea se trezește în fața unei dileme: cât poate continua această duplicitate periculoasă?

Besteller în Marea Britanie, romanul lui Nikki Gemmell, constituit dintr-o serie de notații de jurnal, descrie parcursul sinuos al căsniciei și al dorinței sexuale, alcătuind o cronică intimă a descoperirii de sine.

„Senzual... ca un striptease voluptuos, Mireasa dezgolită ne prinde în mrejele sale.“ – San Francisco Chronicle

„Explorând sexualitatea feminină, Nikki Gemmell face un portret subtil al mariajului modern.“ – Independent

„O realizare de excepție: suspans, psihodramă, furie, tandrețe și spaimă – totul proiectat pe fundalul unui peisaj vast, copleșitor.“ – London Times Literary Supplement


Free PDF Download "Mireasa dezgolită" Online ePub Kindle